//
Чи є користь від кип'яченої води?

Чи є користь від кип'яченої води?

Чи є користь від кип'яченої води?

Оскільки в нашій країні практично немає регіонів, які можуть похвалитися чистою і відповідаючою всім стандартам водою, що тече з-під крана, то багато людей її попередньо кип’ятять для пиття і приготування напоїв. Якщо років 15-20 тому «холодний окріп» вважався одним із стандартів в харчуванні, то з часом та розвитком технологій, а також з поліпшенням лабораторних можливостей, ця вода перестала носити такий «ідеальний статус», адже з’явилася альтернатива. Сьогодні слово за продуктом, який не тільки проходить кілька стадій очищення, в тому числі, із застосуванням мультимедійного фільтра, але ще й іонізується та озонується. Це дозволяє насичувати воду корисними мікроелементами і мінералами. В порівнянні зі звичайним шляхом кип’ятіння, з продукту випаровуються не тільки шкідливі, але і корисні компоненти.

Кип’ячена рідина може «зацвітати», це пов’язано з такими факторами:

• потрапляння повітря;
• зберігання в брудному посуді;
• використання пластика, який не придатний для повторного застосування.

Негатив від посуду

Коли вода кип’ятиться в чайнику, то з кожною новою порцією вона «додає» нальоту і накипу на стінках. Як наслідок, такі частинки «осідають» в самій воді. Перед питтям, воду, після термальної обробки ніхто не фільтрує додатково, а значить, в організм потрапляють ці частинки, які викликають утворення каменів, звуження судин і навіть можуть викликати тромбоз. Якщо ж пити воду, яка очищається в професійних умовах, то її склад строго контролюється в лабораторії, ніякого накипу та осаду, зрозуміло, немає.

«Холодний окріп» не відрізняється свіжим смаком, і досить часто ним просто неможливо вгамувати спрагу. Після кип’ятіння сірий або жовтуватий відтінок з труб, по яким вона проходить, не зникає.

У порівнянні зі звичайним продуктом, навіть після кипіння при 100 ° C, вода, яка очищається на професійному обладнанні і доставляється безпосередньо додому, смачна і більш збалансована за хімічним складом. Її навіть можна давати дітям без попереднього кип’ятіння. Багато хто відзначає, що супи, компоти і навіть заварена кава із застосуванням такого продукту смачні і ароматні.

Кип’ячена вода не несе ніякої користі, а при неправильному зберіганні може стати джерелом бактерій. Але без води не можна уявити собі життя, саме тому варто замовити ідеальний продукт для всієї родини.

call
close
Зворотний дзвінок