//
Іонізація сріблом - нове слово в «живій» воді

Іонізація сріблом - нове слово в «живій» воді

Іонізація сріблом - нове слово в «живій» воді

Срібло вважається не тільки природним антибіотиком, але і антиоксидантом. Завдяки часткам цього металу пригнічується запалення, блокуються вільні радикали і організм стає більш стійким до різних агресивних зовнішніх чинників і старіння. Оскільки вода становить основу раціону кожної людини, то іонізована сріблом рідина не тільки здатна вгамувати спрагу, але і поліпшити самопочуття.

Професійний підхід

Часом для іонізації, люди вдома зберігають в ємностях столове срібло, ювелірні прикраси, але це не «заряджає» воду таким мікроелементом. У порівнянні з побутовими умовами, на професійних потужностях Н2О попередньо піддається механічній очистці, потім фільтрації, відстоюванню, зворотньому осмосу, озонуванню, а тільки потім насичується цим мікроелементом.

Весь процес іонізації відбувається під точним контролем фахівців в лабораторних асептичних умовах. Це дозволяє захищати рідину від осідання в ній пилу, сміття та інших сторонніх компонентів на цьому етапі. Шляхом електролізу і за допомогою срібла максимальної 99 проби в продукт потрапляє необхідна кількість іонів на певний обсяг.

Позитивні іони срібла володіють вагомими бактерицидними властивостями. Їх невеликий розмір дозволяє проникати в віруси і шкідливі мікроелементи, блокувати їх поширення і дію ферментів всередині бактерій. Як наслідок, вони гинуть. Патогенні клітини не можуть пристосуватися до життя в середовищі, де багато срібла, тому на виході – вода дзеркальної чистоти і високої якості.

Користь іонізованої води

Такий продукт вважається одним з найбільш ідеальних в своєму класі, при цьому не порушується кристалічна решітка і не змінюється хімічна формула. Багато клієнтів, які вже замовили воду в компанії, говорять про те, що її приємно пити. Вона буквально насичує кожну клітинку тіла і її не потрібно кип’ятити, щоб не випарувалися інші важливі і необхідні компоненти. Разом з Н20, потрапляючи всередину, іони виступають джерелом формування вторинного імунітету. Як результат, при регулярному споживанні в їжу цього продукту організм показує опір до вірусів, а людина рідше хворіє. Доведено ефективність і в боротьбі з хронічними недугами, а також під час активної реабілітації після оперативних втручань і травм.

call
close
Зворотний дзвінок